Vrijwilliger bij De Moerbei worden?

Naast onze vaste medewerkers werkt De Moerbei met een team van enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze organisatie! Als vrijwilliger hoor je helemaal bij ons enthousiaste en gezellige team. Wij hebben regelmatig ruimte voor zinvol, leuk en uitdagend vrijwilligerswerk voor een paar dagdelen of dagen per week. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij onze diverse werkplaatsen.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?

Je haalt voldoening uit het werk en je krijgt veel waardering voor jouw inzet. Daarnaast krijg je een vergoeding van € 5,50 per dagdeel. Je eet gezellig (gratis) mee in onze kantine en geniet iedere dag van een lekkere lunch, bereid door ons horecateam BIJT. Je bent gratis lid van onze actieve en gezellige personeelsvereniging.

Wat heb je nodig:

  • Enthousiasme en affiniteit met de jonge doelgroep
  • Je bent geduldig, sociaalvaardig en voldoende assertief
  • Relevante opleiding en/of ervaring of heel veel enthousiasme!
  • Je vindt voldoening in het werk en in het samenwerken met jongeren
  • Een Verklaring omtrent Gedrag (deze vragen wij voor je aan)

Vrijwilliger worden bij De Moerbei?

Heb je meer interesse in vrijwilligerswerk op de dagbesteding van De Moerbei? Dat vinden wij fantastisch! Neem dan contact met ons op via contact@de-moerbei.com,  of bel ons even en vraag naar de mogelijkheden: 076-5324313. Stuur je bericht onder vermelding van ‘Vrijwilligerswerk’.

Vrijwilligerswerk vacatures in Breda

www.mooiwerkbreda.nl // www.bredavoorelkaar.com

Van Deelnemer naar Vrijwilliger

Lees het verhaal van Roy »