MAAK – Creatief Atelier

Ons creatieve atelier genaamd “MAAK” vormt een onderdeel van de dagbestedingswerkplaats bij De Moerbei in Breda. Hier worden unieke designproducten bedacht en vervaardigd met behulp van speciale materialen. Onze creaties omvatten onder andere gepersonaliseerde (vegan) leren sleutelhangers, relatiegeschenken/kerstpakketten en zelfontworpen kaarten. We zetten sterk in op recycling en upcycling, waardoor we bijzondere, vernieuwende producten creëren met een sociaal doel.

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een creatieve rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek onze creatieve werkplaats, waar vakmanschap en sociale betrokkenheid samenkomen in prachtige creaties!

Wil jij ook creatief bezig zijn?

Wil jij deelnemen aan MAAK? Werken aan mooie creatieve projecten en jezelf ontplooien? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Een mooie maatwerk creatie bestellen?

Onze deelnemers maken graag bijzondere creaties voor particulieren of bedrijven. Daarmee draagt u naast een tof product bij aan een mooie maatschappelijk doel en lokaal gemaakt voor u in Breda. U kunt o.a. denken aan:

Heeft u een mooie opdracht voor ons?
Mail ons naar sociaaldesign@de-moerbei.com of bel naar 076-5324313.

Onze producten worden onder professionele begeleiding gemaakt door onze deelnemers in onze sociale werkplaats. Hierdoor leveren wij tegen gunstige prijzen. Onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor kleine afwijkingen/imperfecties bevatten. Onze deelnemers stoppen hun aandacht in uw project en werken er in alle rust aan om het tot een mooi resultaat te brengen.

Bezoek brengen aan MAAK?

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat in ons creatief atelier? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Of dat je een mooie opdracht hebt die wij voor jou kunnen maken? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt.

Openingstijden MAAK:

  • Ma: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Di: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Wo: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Do: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Vrijdag: 08:30-12:30
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

MAAK (De Moerbei)

Aardenhoek 4
4817-NE Breda

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / MAAK

MAAK is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.