BEIJ – Flora & Fauna (Plant & Dier)

Onze werkplaats “BEIJ” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Op onze boerderij is dagelijks een groep deelnemers aan het werk om de dieren te verzorgen en op het land te werken. Een leuke, leerzame en heel afwisselende plek waar we bewuste producten verbouwen die we verkopen, ook aan lokale horecagelegenheden. Daarnaast gaat ook een gedeelte naar sociale projecten. Een fijne werkplaats voor mensen die graag buiten zijn en niet bang zijn voor vieze handen!

Wist je dat we sinds kort ook nieuwe kippen hebben bij de Moerbei? Kom eens kijken!

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een ambachtelijke rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek onze werkplaats BEIJ, waar liefde voor flora en fauna en sociale betrokkenheid samenkomen in prachtige natuur!

Wil jij ook bezig zijn met planten & dieren?

Wil jij deelnemen aan BEIJ? Bezig zijn met planten en dieren? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Bezoek brengen aan BEIJ?

Wil je eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt.

Openingstijden BEIJ:

  • Ma: Gesloten
  • Di: Gesloten
  • Wo: 13:00-17:00
  • Do: Gesloten
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

BEIJ (De Moerbei)

Aardenhoek 4
4817-NE Breda

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / BEIJ

BEIJ is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.