ERBIJ – Sociaal contact / spelletjes doen

Onze sociale werkplaats “ERBIJ” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Veel deelnemers van de Moerbei geven aan dat ze wensen en leerdoelen hebben ten aanzien van sociale contacten. We hebben deelnemers die in een isolement terecht zijn gekomen omdat ze moeite hebben met het onderhouden of het aangaan van vriendschappen. De coronacrisis heeft hier vaak ook aan bijgedragen. Ook is het ontbreken van een zinvolle daginvulling hier regelmatig de oorzaak van. Waar ontmoet je nieuwe mensen als je vaak thuis bent?  

Iedere woensdagavond bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan Erbij. Onze keukenploeg bereidt ‘s middags een maaltijd die wordt gezamenlijk gegeten en daarna volgt een wisselende activiteit. Er is veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid, maar soms wordt er ook wel eens een groepsgesprek gevoerd over contact aangaan en onderhouden. Laagdrempeligheid is bij ons altijd erg belangrijk maar in het bijzonder voor deze avond waar we tot nu toe zeer enthousiaste reacties op krijgen! Kom je ook?  

Wil jij ook langskomen?

Wil jij deelnemen aan ERBIJ? Lekker onder de mensen zijn en een spelletje spelen? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Bezoek brengen aan ERBIJ?

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt.

Openingstijden ERBIJ:

  • Ma: Gesloten
  • Di: Gesloten
  • Wo: 17:00 – 20:00
  • Do: Gesloten
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

ERBIJ (De Moerbei)

Aardenhoek 4
4817-NE Breda

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / ERBIJ

ERBIJ is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.